Organisatie

Uitzendbureau K-Tempoline B.V. is sinds 2012 actief in de uitzendmarkt en levert met enthousiasme Poolse uitzendkrachten voor diverse sectoren zoals; de Horeca, de Agrarische sector, Logistiek, Recycling, Voedingsindustrie en Productie.

Wij werven en selecteren voor uw bedrijf de beste en hardwerkende mensen. Wij investeren in onze uitzendkrachten door ze goed voor te bereiden en te begeleiden voor en tijdens het werk bij uw bedrijf. U kunt dus rekenen op gemotiveerde en tevreden uitzendkrachten op de werkvloer en dat verbetert de werksfeer en verhoogt uw productiviteit.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf één contactpersoon krijgt toegewezen, zodat u één persoonlijk aanspreekpunt heeft en waarmee u uw arbeidsbehoefte kunt bespreken. We analyseren de gevraagde functie- en competentieprofielen en de zaken waar u als opdrachtgever waarde aan hecht.

Daarbij is van belang dat Uitzendbureau K-Tempoline de gehele uitzendketen in eigen beheer uitvoert. Daardoor staan wij 100% zelf garant voor scherpe tarieven en razendsnelle en flexibele inzetbaarheid vanuit een grote poel van medewerkers.

K-Tempoline is betrouwbare partner en beschik als uitzendbureau over alle benodigde certificeringen zoals NEN 4400, SNA en SNF-certificaat.

Missie

Wij werken dagelijks hard aan onze missie en dat is het beste uitzendbureau te willen zijn en ons positief te blijven onderscheiden bij onze klanten en de uitzendkrachten.

Belangrijk vinden wij het om met U -onze klant- een duurzame relatie op te bouwen en samen te werken aan het productiever maken van uw bedrijf door het leveren van de beste uitzendkrachten. Wij streven ernaar dat samenwerken met Uitzendbureau K-Tempoline vanzelfsprekend is en blijft en dat daarover geen twijfel is zodat U zich ontzorgt kan focussen op U eigen missie in U eigen competitieve markt en succesvol kan ondernemen.

Maatschappelijke betrokkenheid

K-Tempoline wil gemotiveerde en tevreden medewerkers, die zich thuis voelen in NL en met plezier naar hun werk gaan. Wij investeren daarvoor in onze uitzendkrachten door ze vooraf in Polen goed te informeren over wonen en werken in NL. Tevens worden uitzendkrachten afhankelijk van type werk en wensen van klant vooraf geïnstrueerd voordat ze te werk worden gesteld, waarbij veiligheid op de werkvloer voor ons een speerpunt is.

Met onze uitzendkrachten willen wij -net als met onze klanten- ook een duurzame relatie opbouwen. NL is een ander land is en veel is nieuw voor onze medewerkers en daarom hechten we veel waarde aan het begeleiden van onze uitzendkrachten zowel privé als in de werkomgeving.

Wij verzorgen ook voor onze uitzendkrachten nette huisvesting en regelen we vervoer van en naar het werk. Uiteraard betalen we onze uitzendkrachten altijd op tijd en zijn de arbeidsvoorwaarden en de lonen altijd conform de CAO van de sector.